Кученца лабрадор

Кученца лабрадор

Цена: 
1 200 лв.
 
 

1 мъж в лисица все още търси правилния дом.

Нашите мишки се раждат в нашата къща и растат с деца, котки, други кучета, пилета, понита и т.н. Редовните пътувания са наш основен приоритет, искаме страхотни кученца със солиден характер.
Голяма площадка за кученца с много оборудване за игра осигурява отлична фаза на развитие, социализация и добро развитие на кученцата.
Чрез това можем да гарантираме консолидация на битието. Вие също сте добре подготвени за домашно обучение.

Майката и бащата бяха, разбира се, напълно изследвани и оценени за теста за годност за разплод с най-добри резултати! И двамата родители са генетично тествани - те са генетично свободни от 16-те типични заболявания, изброени в Laboklin. Разбира се, те са рентгенови за HD / ED и OCD и са свободни от това, както и PL.
Освен това те са били на ултразвук на сърцето и също са здрави.
(Оценките могат да се видят тук на място!)
И двамата са редовно на изложения и вече имат няколко заглавия, многократни шампиони и са лицензирани.
Малките и майката се хранят по принципа BARF (прясно месо с добавки), за да им предложи възможно най-добрия старт в живота. Но докато малките се изнесат, те са свикнали с висококачествена суха храна и могат да я понасят много добре!

По времето, когато са предадени, те са обезпаразитени няколко пъти като предпазна мярка, биват чипирани и ваксинирани с лични карти за домашни любимци в ЕС.
Ще получите родословие от немска асоциация (WRV eV Lindlar) и актуален ветеринарен здравен сертификат. Освен това в "куфара" на най-малките има каишка и яка, играчка, храна за кученца за първите няколко дни и одеяло / кърпа с миризмата на мама.

Можете да посетите нашите кученца, твърдите резервации са възможни само с депозит.
Разбира се, можете също да ни оставите вашите данни за контакт и ние ще се свържем с вас. Очакваме вашето обаждане.

Разполагаме със законово изисквания сертификат за компетентност съгласно §11 съгласно Закона за хуманно отношение към животните и одобрението на отговорната ветеринарна служба и редовно се обучаваме.
Разбира се, ние също сме на разположение след покупката с подкрепа, съвети и действия и винаги сме на ваше разположение, ако имате въпроси.
По-късните празнични грижи също са възможни при нас по всяко време.

Основна информация
Преглеждания: 
965
Контакти
гр. 
Варна