Немски овчарки - корави, елитни пазачи !

Немски овчарки - корави, елитни пазачи !

Цена: 
220 лв.
 
 
       Почти ПОДАРЯВАМЕ т.е. продаваме на съвсем ПРИЯТЕЛСКА цена четири масивни, стоманобетонни, корави и дебелоглави немски овчарчета - многообещаващи бъдещи елитни пазачи !
 
       Вълчите наследници са в желязна кондиция, с вече очертаващо се масивно, респектиращо телосложение и с мерки, доста надвишаващи стандартните за породата и възрастта им. Просто израстващи бъдещи гладиатори и амазонки - да не си им насреща след десетина месеца. Още отсега вдъхват страхопочитание, а пък когато и родителите им се появат наблизо, чувството бързо ескалира до трудна за овладяване паника.
       На около седем седмици са, растат заедно с родителите си на воля и простор и още от първите си дни са в ежедневен сблъсък с неподправената и сурова планинска природа между Габрово и Трявна (на около 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци). Невъзпирани от нищо прилагат натурата и инстинктите си върху всичко, до което се докопат сред девствените околности. Без излишни ограничения, без клетки, мрежи, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози.
       Вече придобиват стопански умения, излизат с майка си и се учат да пазят и пашуват стадо кози. Заедно с една белгийска овчарка и едно австралийско келпи са техни неумолими и интелигентни надзиратели и охранители.
       При тези условия няма как да не са с непоклатимо здраве ! И са ! Желязобетонно здраве с буйна енергия - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки ! Хранени са изобилно, с пълноценна натурална протеинова храна - първокласна кучешка кулинария, направо кучешко гурме. А освен това са ваксинирвани и обезпаразитявани най-стриктно според добрите ветеринарни практики.
       И двамата родители са наши питомци - родословни, потомствени немски аристократи с потекло, потънало дълбоко в няколковековната история на германо-турската дружба(:- ! (Само за яснота - според преданията на местните "кинолози" (старци-всезнайковци с памет от пра-прадядовците си) - коренът на родителите идвал от по-гладкокосмести протородители на съвременните старонемски овчарки. Те били строги пазители на върволиците от кервани на турската хазна, вървящи покрай наше село по стария имперски път от Русчук, Търново и Габрово през Балкана към Стамбул. Първите три двойки били подарени на турския султан от железния прусак - канцлера на Прусия Ото фон Бисмарк и оттогава гена им още го имало по нашия край.)
Сега нашите потомци въплъщават с екстериора и характера си всички достойни качества на дедите си и желязно, по германски, с овладяна, добре балансирана, предупреждаваща агресия респектират всеки недоброжелател. Така че, нашата махаличка е една от малкото, в която всичкото желязо и бакърена покъщнина са си на мястото непокътнати, както в обитаемите, така и в запустялите къщи. (Ама да не дърпаме дявола за опашката и да са живи и здрави немските нинджи.)
Майката е красива и изящна като черна снежинка, а пък бащата - той е величествен, импозантен, благороден исполин, вдъхващ респект като засилен срещу теб булдозер (от Коматсу нагоре!(:-).
Иначе в свободното си време са императори и диктатори на всичката селска питомна и дива фауна (че и флора) у наше село. Заедно с още двама наши юнаци (австралийски келпита) са неоспорими хегемони в широката околност на селото и не пропускат (често за беля) да налагат лидерството си с всички прийоми на вълчата си природа.
       Младите геройчета са пределно интелигентни и адаптивни и всяко от тях много бързо ще се приспособи към новия си стопанин. За часове ще разбере кой е новия му повелител, на кого трябва да се подчинява и кого трябва да охранява. Така че без колебание ще започне да цени, обича и слуша стопанина си точно толкова, колкото и той него, че даже и много повече !
 
       Цената, която сме определили е 220 лв и е наистина символична, отнесена към достойнствата на решителния, строг пазач и предан другар, който ще имате в лицето на тези мошни и безпределно вярни животни. Искаме тази цена най-вече като гаранция, че бъдещия стопанин истински ще цени питомеца си и ще е в състояние пълноценно да се грижи за него.
 
       Не е задължително да бъдеш селянин или да живееш на село, за да бъдеш горд стопанин на някой от нашите баскервилски селски терминатори ! Само е задължително истински да обичаш натуралния животински свят !
 
       Ако сме предизвикали интереса Ви - ще се радваме да отговаряме на въпросите Ви на телефон: 00359-87-73 55 6 77 (вкл. Viber, WhatsApp, Messenger) и/или e-mail адрес: ladi.reg@mail.bg. При необходимост може да потърсите и телефон: 00359-98-8370512. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 (N 42° 55.039' / E 25° 24.212')  и тя ще ви доведе точно пред нашата яростно лаеща глутница бесове.
 
       Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието.
 
       С искрено уважение към всички ценители на нашите приятели от животинската натура !
 
Основна информация
Преглеждания: 
1474
Контакти
гр. 
Габрово
тел. 
00359877355677
e-mail: 
skype: 
ladi_milev